Κολιονάσιος... Γιαννιώτικος μπακλαβάς!


Κολιονάσιος... το πιο γλυκό όνομα που 25 χρόνια τώρα µας χαρίζει μοναδικές γευστικές απολαύσεις.
Η συνταγή της γιαγιάς «Ξανθής» ακολουθείται πιστά μέχρι και σήμερα και μάλιστα η ίδια, είναι «κατά πάνω», για να είναι σίγουρη ότι ο μπακλαβάς της «πέτυχε» πάλι!
Αυτή η μοναδική συνταγή ήταν ένας σημαντικός λόγος για να επισκεφθούμε από κοντά την εταιρία να δοκιμάσουμε τα προϊόντα της, να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που είναι πίσω από το όνομα αυτό. Πέντε καταστήματα στα Γιάννενα, που παραδοσιακά φημίζεται για τον μπακλαβά, αλλά και στην Αθήνα. Το μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του προϊόντος είναι πρώτα απ΄όλα η γεύση του. Ανοίγεις τη συσκευασία και δοκιμάζεις πραγματικό φρέσκο χειροποίητο μπακλαβά. Ο χώρος είναι πραγματικά «μαγευτικός», με άπειρες παραστάσεις ζωγραφισμένες στο χέρι. H  εταιρία τους συμμετείχε τον τελευταίο χρόνο σε 2 πολύ μεγάλες εκθέσεις. Τον Φεβρουάριο του 2011 είχε μια πολύ επιτυχημένη παρουσία στην ΑΡΤΟΖΑ, την Πανελλήνια έκθεση τροφίμων που έγινε στην Αθήνα και συνέχισε την επιτυχημένη της παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2011  που διεξήχθη τον  Οκτώβριο στην Κολωνία. Το Γιαννιώτικο μπακλαβά τον ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια, αλλά η εταιρία αυτή κατάφερε να πάρει ένα αμιγώς Ηπειρώτικο προϊόν και να το κάνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας πλέον και σταθερά εξαγωγικά βήματα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις