Στα Ριζά της γεύσης, στην Ελάτη!


Έχει προταθεί για βραβείο «Χρυσοί Σκούφοι» και προσφέρει gourmet γεύσεις σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον, παρουσιάζοντας την άλλη όψη του παραδοσιακού.
Στα αγαπημένα πιάτα συμπεριλαμβάνονται κυνήγι αγριογούρουνο στη γάστρα με κυδώνια και δαμάσκηνα, ζαρκάδι με κάστανα και μήλα, προβατίνα στη λαδόκολλα, ενώ η κοτόπιτα συγκαταλέγεται στα must ορεκτικά, μαζί με το σαγανάκι μελιτζάνα και τ ο φασουλονταβά. Αξεπέραστη γεύση η «τούρτα κατσαρόλας», έκπληξη για όσους την δοκιμάζουν ως επιδόρπιο. Προσεγμένες ετικέτες κρασιών αλλά και ντόπιο τσίπουρο, συνοδεύουν ευχάριστα το γεύμα ή το δείπνο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις